Partneri i prijatelji projekta

PARTNER PROJEKTA

Telemach fondacija je osnovana 2017. godine i od tada su nam osnovna preokupacija programi i inicijative posvećene mladima, jačanju njihovih kompetencija kroz poticanje razvoja „soft“ vještina, profesionalno usmjeravanje i pružanje podrške obrazovnim inicijativama za primjenu savremenih tehnologija. 

Sretni smo što Fondacija jednog od vodećih pružitelja telekomunikacijskih usluga kontinuirano podržava Sarajevo Innovations Festival.

Encode pruža mentorstvo, edukacije i podršku za uspješnu karijeru u brzorastućem IT sektoru. Omogućavaju mladima da već tokom srednjeg/visokog obrazovanja povećaju šanse za uspješnom karijerom. Konkretnim vještinama i znanjem doprinesite svom uspjehu u procesu traženja prvog zaposlenja ili prakse. 

PLATINUM SPONZOR

EKSKLUZIVNI MEDIJSKI POKROVITELJ

Od 1990. godine smo sa vama, dijeleći najljepše i one nešto manje lijepe vijesti, uspomene i momente koji su obilježili vaša odrastanja, sazrijevanja i sada iznova na mlađe generacije nastavljamo prenositi najljepše emocije i samo muziku za dobar osjećaj. Zahvaljujući povjerenju i ljubavi koju su nam naši slušaoci nesebično davali od 1990. godine mi smo i dalje uz vas, ovaj put jači, hrabriji i odvažniji. Dok uživate u live programu Radija M na našim frekvencijama (Sarajevo 98,7MHz, Zenica 89,8 MHz, Banja Luka 104,2MHz i Tuzla 106,3MHz, Mostar 96,8MHz, Bihać 103,3MHz i Tešanj 107,4MHz) ne zaboravite zapratite Radio M i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok. Za sve slušaoce koji žele zaviriti u naše prostorije i studio, tu je video live koji slušaocima nudi mogućnost da pojedine dijelove programa prate putem društvenih mreža i web portala www.radiom.ba. 

PRIJATELJI PROJEKTA