S ponosom vam predstavljamo partnera ovogodišnjeg SIFI-a, Telemach.

Telemach, kompanija koja trenutno važi za vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, te usluge širokopojasnog interneta u BiH podržala je ovogodišnji sajam inovacija – SIFI. Pomenuta kompanija, prepoznala je vrijednosti i kvalitetne projekte,  pozitivne trendove, te tako odlučila biti dio ove priče.

Načela rada kompanije Telemach uvijek su bazirana na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Kompanija čini dio regionalne United Grupe koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, a u njenom sastavu nalaze se još i vodeći telekomunikacioni operateri: SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji i Crnoj Gori, operater satelitske televizije Total TV, NetTV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. Dio United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dječiji i drugi Pay TV kanali u regionu – Sport klub, Cinemania, Ultra, MiniUltra, Lov i ribolov, N1 i Grand, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu.

Obzirom da su informatičke tehnologije ključ razvoja svake zemlje, a time i BiH, drago nam je da je upravo Telemach prepoznao mogućnost animiranja naših studenata za neograničene poslovne mogućnosti u oblastima koji su danas ključ razvoja bosanskohercegovačke privrede.

Zahvalni smo što je Telemach pokazao sluh, želju i volju da kao, društveno odgovorna kompanija, da vjetar u leđa projektu koji je od velikog značaja za student i njihovu buduću karijeru.

Više informacija o radu našegnovog sponzora, kao i o različitim ponudama, koju nudi Telemach svojim korisnicima možete pročitati na: www.telemach.ba

S ponosom vam predstavljamo ekskluzivnog radijskog pokrovitelja ovogodišnjeg SIFI-a , Radio M.

Od 1990. godine smo sa vama, dijeleći najljepše i one nešto manje lijepe vijesti, uspomene i momente koji su obilježili vaša odrastanja, sazrijevanja i sada iznova na mlađe generacije nastavljamo prenositi najljepše emocije i samo muziku za dobar osjećaj. Zahvaljujući povjerenju i ljubavi koju su nam naši slušaoci nesebično davali od 1990. godine mi smo i dalje uz vas, ovaj put jači, hrabriji i odvažniji. Dok uživate u live programu Radija M na našim frekvencijama (Sarajevo 98,7MHz, Zenica 89,8 MHz, Banja Luka 104,2MHz i Tuzla 106,3MHz, Mostar 96,8MHz, Bihać 103,3MHz i Tešanj 107,4MHz) ne zaboravite zapratite Radio M i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok. Za sve slušaoce koji žele zaviriti u naše prostorije i studio, tu je video live koji slušaocima nudi mogućnost da pojedine dijelove programa prate putem društvenih mreža i web portala www.radiom.ba. Slušaj Radio M i izaberi svoj kanal –